očekuje sjajnu budućnost / Ivica oduševljen uspjehom na Sljemenu: 'Imamo sjajnu ekipu, bilo je samo pitanje vremena..'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Kao i mnoge, i najboljeg hrvatskog skijaša svih vremena najviše je oduševio Istok Rodeš

7.1.2019.
18:52
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ivica Kostelić je prije Sljemena ponavljao da Hrvatska nikad nije imala jaču slalomsku ekipu jer prvi put čak četvorica naših skijaša imaju realne izglede za plasman u drugu vožnju. 

Drugu vožnju na kraju su izborila trojica naših skijaša - Matej Vidović, Istok Rodeš i Elias Kolega, no procjena bivšeg osvajača Svjetskog skijaškog kupa iz 2011. godine bio je na dobrom tragu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je ono čemu smo se nadali. Neću reći da je očekivano, sigurno nije očekivano pred domaćom publikom, ali je bilo pitanje vremena kad će se dogoditi, a mislim i da je pitanje vremena kada će Zubo proraditi da možemo i njega pozdraviti u drugoj vožnji slaloma. Kao što sam rekao, imamo dobru slalomsku ekipu i to je sada izašlo na vidjelo", rekao je Ivica. 

Kao i mnoge, i najboljeg hrvatskog skijaša svih vremena najviše je oduševio Istok Rodeš koji je nakon sedmog mjesta u Madonni di Campiglio ponovio isti doseg i na Sljemenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istok je uspio spojiti dvije dobre vožnje bez pogrešaka. Prema vlastitom priznanju, psihički mu je bila teža prva vožnja i kad je vidio da je ju je uspio odraditi kako treba, s lakoćom je odskijao drugu. U dobroj je formi i ovo mu je definitivno dobar impuls za dalje. Sad kad je dvaput za redom bio tako visoko, to je izvrstan pokazatelj, a posebno zato što dolaze utrke koje će njemu odgovarati", zaključio je Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo