PROBLEMI U KITZBÜHELU / Ivica ipak neće ponoviti senzaciju na Streifu

Image

Utrka superveleslaloma, koja se u petak trebala voziti na legendarnom Streifu u Kitzbühelu, otkazana je zbog lošeg vremena koje je tijekom noći nanijelo štetu na stazi. Ivica Kostelić tako neće dobiti priliku da ponovi senzacionalnu pobjedu od prošle godine.

20.1.2012.
9:22
VOYO logo

Utrka superveleslaloma u Kitzbühelu, koja je trebala biti održana u petak u 11.30 sati na legendarnom Streifu, otkazana je zbog loših vremenskih uvjeta.

Tijekom noći je padala jaka kiša, a u jutarnjim satima pojavila se i susnježica, što je dovelo do oštećenja staze pa su organizatori procijenili kako bi bilo preopasno održati natjecanje.

Ovo je zasigurno dobra vijest za IvicuKostelića, koji će dobiti još jedan dan odmora kako bi potpuno zaliječio ozljedu zadobivenu na treningu spusta u srijedu.

Ipak, mnogi su se nadali kako bi Ivica mogao ostvariti odlučan rezultat na veleslalomskoj utrci i dodatno se približiti Marcelu Hirscheru u ukupnom poretku skijaša, budući da je prošle godine baš na ovoj stazi došao do senzacionalnog prvog mjesta.

U subotu je na rasporedu utrka spusta, koja bi se, ukoliko vremenski uvjeti budu stabilni, trebala održati na istoj stazi u 11.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo