BRANE HRABRI SUIGRAČE / Ivanović hvali Hrvatsku: 'Imaju vrhunsku kvalitetu'

Image
Foto: Youtube

Kapetan srbijanske nogometne reprezentacije Branislav Ivanović izjavio je da bi trijumf protiv Hrvatske bila najveća pobjeda ove generacije, jer Hrvatska ima vrhunsku kvalitetu.

3.9.2013.
8:00
Youtube
VOYO logo

"To bi bila najveća pobjeda naše generacije, jer reprezentacija Hrvatske ima vrhunsku kvalitetu. Iako to rezultati ne pokazuju, igramo sve bolje, a pobjeda bi izbrisala sve posrtaje koje smo doživjeli u ovim kvalifikacijama. U ovakvim utakmicama se rađaju veliki igrači i ovo je prilika za naše mlade nogometaše da zablistaju", kazao je Branislav Ivanović, standarni prvotimac engleskog Chelseaja.

Reprezentativci Srbije okupili su se u Staroj Pazovi gdje će se pripremati za utakmicu protiv Hrvatske u kvalifikacijama za SP 2014., koja će se 6. rujna igrati u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik srbijanske reprezentacije Siniša Mihajlović velike nade polaže u 19-godišnjeg napadača Benfice Lazara Markovića, za kojeg vjeruje da bi mogao biti ključni igrač.

"Utakmica protiv Hrvatske je posebna za sve nas i nadam se da će svi navijači stati uz nas. Pucam od samopouzdanja i jedva čekam da počne susret, jer to će biti najveća utakmica u mojoj karijeri", kazao je Marković, koji je zabio za 1:1 u subotnjem derbiju protiv Sportinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo