IVANO BALIĆ SE OPROSTIO OD LEGENDE HRVATSKOG RUKOMETA: / 'Zbogom, Sarač...'

Image

Saračeviću je pozlilo nakon utakmice Podravke, čiji je bio trener, i Lokomotive u Koprivnici

23.2.2021.
11:10
VOYO logo

Ivano Balić, jedan od najboljih, ako ne i najbolji hrvatski rukometaš svih vremena oprostio se od legendarnog Zlatka Saračevića koji je preminuo u nedjelju u bolnici u Koprivnici nakon što mu je pozlilo poslije utakmice protiv Lokomotive.

Saračević je bio jedan od najboljih hrvatskih rukometaša svih vremena i ugledni rukometni trener. Umro je nakon što je njegova ekipa u derbiju hrvatskog prvenstva u Koprivnici pobijedila Lokomotivu sa 32-29 i napravila veliki korak prema novom naslovu prvakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emotivni oproštaj

Saračević se radovao pobjedi svojih igračica, no nakon utakmice mu je pozlilo nakon čega je hitno prevezen u koprivničku bolnicu. Saračević je nakon utakmice vozio kući trenericu vratarki Barbaru Stančin. Na semaforu mu je pozlilo te je Barbara odmah pozvala Hitnu pomoć. Nažalost, liječnici ga nisu uspjeli spasiti i Saračević je preminuo nakon što nije uspio pokušaj oživljavanja.

Od legendarnog Saračevića oprostili su se brojni u Hrvatskoj i inozemstvu, a u ponedjeljak je Balić na Instagramu objavio svoju poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Balićeva objava

"Zbogom, Sarač... Počivaj u miru", napisao je Balić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo