Odlične vijesti iz Londona: Hrvat na korak do medalje!

Odlične vijesti stižu s Olimpijskih igara! Hrvatski jedriličar Ivan Kljaković Gašpić vratio se na treće mjesto u ukupnom poretku klase Finn tri plova do kraja!

2.8.2012.
16:23
VOYO logo

"Finaši" su u četvrtak u Weymouthu odradili sedmi i osmi plov u kojima je Splićanin zauzeo treće, odnosno sedmo mjesto. U ukupnom mu je to poretku donijelo povratak na treće mjesto s tri boda prednosti pred četvrtoplasiranim Francuzom Jonathanom Lobertom.

U redoslijedu u kojem je u prednosti jedriličar koji ima manje bodova, na prvom je mjestu Danac Jonas Hogh-Christensen (18), ispred domaćeg aduta Bena Ainsliea (21). Njih su se dvojica odlijepili na vrhu, a Kljaković Gašpić je na trećem mjestu s 34 boda. U petak su na rasporedu još dva plova, a u nedjelju utrka za medalje u kojoj će nastupiti desetorica najboljih i u kojoj će se dijeliti dvostruki bodovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Weymouthu je počelo natjecanje i u klasi 470, a europski prvaci Šime Fantela i Igor Marenić nisu startali najbolje. Zauzeli su deveto i 13. mjesto, a ukupnom su poretku trenutno deseti.

Pavle Kostov i Petar Cupać su u klasi 49er u četvrtak bili 17., odnosno četvrti, a u ukupnom su redoslijedu na 16. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo