ŠOK U PULSKOM KLUBU / Istrin Brazilac Jo prijetio smrću suigračima!

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila osnovanu sumnju da je 25-godišnji državljanin Brazila počinio kazneno djelo prijetnje na štetu tri osobe. Riječ je o Istrinom napadaču Jôu.

7.5.2014.
12:54
Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

Josiela Alvesa Joa policija sumnjiči da je 6. svibnja u prijepodnevnim satima, u Ulici Marsovo Polje u Puli, uputio prijetnje smrću 30-godišnjaku iz Pule i 23-godišnjaku iz Metkovića.

Riječ je o Brazilčevim suigračima iz Istre 1961 - Borislavu Pilipoviću i Juri Obšivaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija također tereti 25-godišnjeg Brazilca da je 5. svibnja, putem društvene mreže, slao poruke 24-godišnjakinji iz Medulina, u kojima je prijetio njoj i 30-godišnjaku iz Pule. Zbog toga je protiv 25-godišnjeg državljanina Brazila podnesena kaznena prijava.

Kako saznaje Regional Express, incident se dogodio u utorak u prijepodnevnim satima kada je kontroverzni nogometaš Istre 1961 Jo nakon svađe nožem zaprijetio Borislavu Pilipoviću i Juri Obšivaču nakon čega je Pilipović pozvao policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Jo i Pilipović su nakon toga završila na razgovoru u policiji koja je temeljem dobivenih informacija podnijela kaznenu prijavu protiv problematičnog Brazilca.

Iz NK Istre 1961 potvrdili su da se radi o njihovom igraču te kako će se protiv njega u najkraćem roku pokrenut stegovni postupak te da će biti drastično kažnjen zbog ovog nemilog incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo