ŠOKOTA ZA PORTUGALSKE MEDIJE: / 'Neću biti tužan ako izbacite Hrvatsku'

Image

Koji god rezultat bio neću biti tužan, poručio je nekadašnji napadač Dinama.

24.6.2016.
16:00
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac TomoŠokota, koji je veći dio karijere proveo igrajući za portugalske klubove Benficu i Porto, dao je uoči osmine finala Eura intervju za tamošnji dnevni list O Record. Kaže kako mu je srce podijeljeno te da neće plakati bez obzira na ishod.

Poseban utakmica

"Za mene će to biti posebna utakmica. Ako netko već mora izbaciti Hrvatsku onda bih najradije želio da to bude Portugal. Dosta sam vezan za tu zemlju. Moj sin rođen je u Lisabonu, a kći u Portu. Zbog toga, koji god rezultat bio neću biti tužan", rekao je Šokota te se osvrnuo na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je moguće. Hrvatska nikada nije pobijedila Portugal niti su im zabili gol. Istina je da je Hrvatska u dobroj formi, ali Portugal ima CristianaRonalda. Bit će to izjednačena utakmica", smatra nekadašnji napadač.

Image
Image

"Hrvatska ima puno jaču skupinu igrača od Portugala. Prijatelji su i izvan travnjaka, u kampu vlada odlično raspoloženje i svi igraju na prirodnim pozicijama. Rakitić igra jako dobro, a Modrić je u izvrsnoj formi. Odlična su momčad. Portugal s druge strane ima dosta individualne kvalitete, ali im uvijek nešto nedostaje. To im je bio problem u prošlosti i čini se da je još uvijek tako", završio je Šokota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, PHILIPPE LOPEZ
Image
Foto: AFP, PHILIPPE LOPEZ

Luka Modrić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo