opasno klizanje / Imitirao Klinsmanna i umalo ostao paraliziran

Image
Foto: tribunnews.com

Nakon što je postigao pobjednički pogodak u posljednjoj minuti utakmice Swales je pokušao učiniti isto, no prilikom pada je teško ozlijedio kralježnicu i više nikada neće igrati nogomet.

19.2.2013.
20:44
tribunnews.com
VOYO logo

Napadač jednog engleskog nogometnog niželigaša Dennis Swales (27) umalo je ostao paraliziran nakon što je proslavio pogodak pokušajući imitirati legendarnog Nijemca Jurgena Klinsmanna koji je golove u Tottenhamu proslavljao tako što se bacao na prsa i klizao po terenu.

Nakon što je postigao pobjednički pogodak u posljednjoj minuti utakmice Swales je pokušao učiniti isto, no prilikom pada je teško ozlijedio kralježnicu i više nikada neće igrati nogomet. Međutim, može biti sretan što ostatak života neće provesti u invalidskim kolicima. Nakon pada Swales je skoro deset minuta nepomično ležao na travnjaku nakon čega je hitno prevezen u bolnicu. Operacija je trajala više od šest sati i liječnici su ga uspjeli spasiti, no njegova karijera je završila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam psihički uništen. Igrao sam u životnoj formi, a ova nesretna proslava mi je sve uništila. No sada sam shvatio kako sam dobio novu priliku za život," kazao je 27-godišnji mladić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo