Još jedan arogantni ispad / Ibrin hat-trick za pobjedu: Rasturio bih Premierligu

Image
Foto: Federico Gambarini/DPA/PIXSELL

Ibrahimović je skoro sam riješio utakmicu protiv Toulousea te svojim hat-trickom donio pobjedu svojoj momčadi.

23.2.2014.
17:46
Federico Gambarini/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši PSG-a ubilježili su gostujuću pobjedu od 4-2 u gostovanju kod Toulousea, a tri je zgoditka postigao Zlatan Ibrahimović.

Ibrahimović je gotovo sam donio pobjedu Parižanima pogocima u 32. minuti iz kaznenog udarca, u 69. minuti i minutu prije kraja, kada je promašio penal, ali potom bio prvi na odbijenoj lopti. Gol za vodeću momčad je zabio i Ezequiel Lavezzi (56), dok je Toulouse pružio dobar otpor s pogocima Wissama Ben Yeddera (44,72).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je prvi s 61 bodom, a Monaco na drugom mjestu zaostaje pet bodova.

Švedski reprezentativac je još jednom zaokupio pažnju javnosti pomalo arogantnim izjavama za Sunday People.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač PSG-a rekao je kako ne žali za time što se nije okušao u Premierligi jer bi u njoj bio dominantan kao i u svim ligaama u kojima je nastupio.

"Engleska liga je vrlo jaka, s tri ili četiri ponajbolje momčadi u Europi. No kada bih i igrao tamo, uništavao bih suparničke obrane kao i u svakoj drugoj ligi u kojoj sam zaigrao. Mogao sam igrati u Arsenalu, svi to znaju, ali nisam želio biti na probi. Što mislite kome je više zbog toga žao: Arseneu Wengeru ili Zlatanu?" kazao je Ibro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek me dobro nasmije takvo pitanje zašto se nisam okušao u Engleskoj. Posljednji put kada sam igrao protiv Engleske, odnosno jednih od najboljih igrača na svijetu, što se dogodilo? Mnogi zaboravljaju da sam zabio hat-trick i da je to bio Zlatanov šou", zaključio je Šveđanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo