mlad i perspektivan igrač / I Radošević na Kantridi: 'Rijeka je bila moja prva želja'

Image
Foto: HNK Rijeka

Nogometaš Napolija u Rijeku je stigao na posudbu do kraja kalendarske godine

4.2.2015.
16:40
HNK Rijeka
VOYO logo

Josip Radošević, 21-godišnji veznjak, novi je igrač HNK Rijeka. Nogometaš Napolija u Rijeku je stigao na posudbu do kraja kalendarske godine.

"Josip je, slično kao i Filip Bradarić, mlad i perspektivan igrač. Ne manje bitno, ima i iskustvo igranja u jakom klubu i jakoj ligi. No i na njemu je da se dokaže treneru i izbori za poziciju u momčadi te napravi novi iskorak u svojoj karijeri što sigurno zaslužuje po svom potencijalu", rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora Rijeke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Radošević odigrao je 33 utakmice u hrvatskom prvenstvu u dresu Hajduka, a upisao je jedan nastup za seniorsku reprezentaciju Hrvatske na gostovanju protiv Belgije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. Radošević je ujedno igrao za sve mlade uzraste hrvatske reprezentacije.

"Moja prva želja je bila da dođem u Rijeku. Došao sam u klub koji ima jasne ambicije i jasna očekivanja uz trenera koji voli raditi s mladim igračima. Došao sam se dokazati i dati sto posto na terenu. Igrače Rijeke poznajem, ekipa je povezana i neće biti nikakvog problema", rekao je Josip Radošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike