prijetio mu zatvor / I Marcelo se našao u društvu Benzeme i Sammira

Image
Foto: PIXSELL

Incident se dogodio 12. veljače kada je policija zaustavila Marcela zbog prometnog prekršaja, međutim pregledom dokumenata otkriveno je kako Brazilac zbog kaznenih bodova nije smio upravljati automobilom.

7.3.2013.
20:24
PIXSELL
VOYO logo

Branič španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Brazilac Marcelo posljednji je u nizu nogometaša koji su ulovljeni u prometnom prekršaju. Marcelo je kažnjen je sa 6.000 eura zbog vožnje bez valjane vozačke dozvole.

Incident se dogodio 12. veljače kada je policija zaustavila Marcela zbog prometnog prekršaja, međutim pregledom dokumenata otkriveno je kako Brazilac zbog kaznenih bodova nije smio upravljati automobilom. Brazilac ima sreće što je dobio samo novčanu kaznu, jer mu je prijetila i zatvorska kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjih desetak dana problema u prometu imali su i njegovi klupski suigrači Karim Benzema i Michael Essien, napadač Juventusa Nicklas Bendtner, te veznjak Dinama Sammir.

Benzema je uhvaćen kako u predgrađu Madrida vozi 216 kilometara na sat gdje je dozvoljena brzina 100 km/h. Uskoro se očekuje njegovo pojavljivanje na sudu, a najteži oblik kazne za ovakav prekršaj je zatvor u trajanju od tri do šest mjeseci. Ipak, vjerojatnije je da će Francuz dobiti novčanu kaznu, kao i negativne bodove. Essien je prošao daleko bolje. Zbog vožnje brzinom od 150 kilometara na sat kažnjen je sa 200 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danski napadač Nicklas Bendtner je kažnjen sa čak 147.000 dolara uz uvjetno oduzimanje vozačke dozvole na tri godine. Danac je u Kopenhagenu vozio u alkoholiziranom stanju i to u suprotnome smjeru, a razina alkohola bila mu je triput veća od dopuštene. Napadač Juventusa kažnjen je izbacivanjem iz reprezentacije na šest mjeseci, a očekuje ga i kazna od njegova kluba Juventusa, u koji je stigao na posudbi od Arsenala.

Najbolje je prošao Sammir kojeg je proteklog vikenda policija ulovila da vozi pod utjecajem alkohola (0,76 promila). Policija je protiv hrvatskog reprezentativca podnijela prekršajnu prijavu, a kako mu to nije prvi put da je uhvaćen kako vozi pijan, postoji mogućnost i da mu na kraće razdoblje bude oduzeta vozačka dozvola. Iz Dinama su poručili kako se 'incident' dogodio na Sammirov slobodan dan pa neće biti kazne, a Brazilac s hrvatskom putovnicom je dobio i poziv u hrvatsku reprezentaciju za utakmice protiv Srbije i Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo