VOZAČI TUGUJU ZA PRIJATELJEM / 'Hvala ti na svemu što si dao ovom sportu!'

Image
Foto: PIXSELL

'Bila je ovo fatalna nesreća i svi smo još uvijek u šoku. Mi vozači često zaboravimo koliko je opasan sport kojim se bavimo, a tragedije poput današnje nas podsjete koliko je dragocjen svaki trenutak našeg života', šokiran je Simoncellijev kolega iz Honde Dani Pedrosa.

23.10.2011.
18:19
PIXSELL
VOYO logo

Cijeli motociklistički svijet tuguje za velikim vozačem koji je u nedjelju tragično preminuo nakon nesreće na utrci u Maleziji. Njegovi momčadski kolege u Hondi ostali su šokirani događajem, a u mislima im je obitelj Simoncellija, koja sada prolazi najteže trenutke u životu.

"Kada se dogodi ovakva tragedija, riječi su suvišne. Želim izraziti sućut Marcovoj obitelji. Bio je predivna osoba i vrlo talentiran vozač. Bio sam s njegovim ocem, sve što smo mogli učiniti jest zagrliti se", rekao je Dani Pedrosa.

Marcov sunarodnjak Andrea Dovizioso također je shrvan gubitkom velikog prijatelja.

"U utrci se svi trudimo ići do svojih krajnjih granica, a tragedija kao da čeka iza ugla. Marco je bio vozač koji je uvijek dao sve od sebe, a natjecali smo se zajedno otkad smo djeca. Činio se neuništivim, sve do danas", prisjetio se njegov prijatelj Andrea.

Aktualni svjetski prvak teško je pronašao riječi kojima bi opisao kako se osjeća nakon današnjeg dana.

"U potpunom sam šoku i nevjerici zbog gubitka Marca. Kada se ovakve stvari dogode sjetimo se koliko je dragocjen naš život", rekao je Casey Stoner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike