INCIDENTI NE PRESTAJU / Huligani opet palili hrvatska vozila po Novom Sadu!

Neredi u Novom Sadu nastavljeni su i nakon rukometne utakmice između Hrvatske i Mađarske (24:24). Pod okriljem noći domaći huligani su izveli 'diverzantsku akciju' na zaštićenom hotelskom parkiralištu i zapalili dva vozila.

26.1.2012.
10:34
VOYO logo

NOVI SAD - Na zaštićenom parkiralištu hotela Vigor u noći na četvrtak zapaljena su dva automobila hrvatskih registarskih oznaka,

Kako doznaje Novi list, napadači su preskočili zaštitnu ogradu od žice visoku nekoliko metara, polili vozila benzinom i zapalili. Njihovu 'diverzantsku akciju' snimila je i nadzorna kamera hotela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan automobil pripada poznatom riječkom rukometnom djelatniku, a drugi bivšem ogulinskom rukometašu.

Tako se strasti u Novom Sadu nisu smirile niti dan nakon utakmice Hrvatska - Francuska kada su srpski huligani, na izlasku iz Novog Sada, dočekali hrvatske navijače te ih brutalno napali kamenjem, palicama, čak i sjekirama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko hrvatskih državljana tada je hospitalizirano, a 13-ero huligana uhićeno.

Novosadski gradonačelnik Igor Pavličić ispričao se tada hrvatskim navijačima i oštro osudio nasilje u njegovu gradu, naglasivši da većina napadača nije iz Novoga Sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema posljednjim informacijama, čak 5000 policajaca čuvat će navijače za vrijeme polufinalne utakmice Hrvatska - Srbija koja se u petak igra u beogradskoj Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo