EPILOG GRČKOG DERBIJA / Huligani demolirani zgradu nogometnog saveza

Grčki huligani bacili su Molotovljeve koktele na zgradu nogometnog saveza. Odjeknulo je nekoliko eksplozija i izbilo više manjih požara.

21.2.2011.
17:15
VOYO logo

Huligani su u Ateni demolirali su zgradu Grčkog nogometnog saveza.

Bačeno je nekoliko Molotovljevih koktela nakon čega su se čule eksplozije te je izbilo više manjih požara. Vatrogasci su ubrzo stigli na mjesto događaja i ugasili požare. Policija je priopćila kako ovaj događaj nema veze s učestalim prosvjedima u zemlji niti se radi o terorističkom činu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najvjerojatnije, događaj je povezan sa subotnjim nogometnim derbijem između Olympiakosa i Panathinaikosa kojeg je Olympiakos dobio 2:1.

Utakmicu je obilježilo nekoliko dvojbenih sudačkih procjenam, a s osvojena tri boda Olympiakos ima deset bodova prednosti, a do kraja prvenstva je ostalo još sedam kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olympiakos je poveo golom Mirallasa u 20. minuti, Pao je izjednačio u 58. minuti preko Leta, a pobjednički gol za Olympiakos u 90. minuti postigao je Djebbour.

Uvod u utakmicu bila je neviđena bakljada, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka navijači Olympiakosa su uletjeli u teren s namjerom da prebiju igrače Panathinaikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo