Hrvatsko čudo mora na rijetku i tešku operaciju

12.1.2012.
9:06
VOYO logo

"Od nesreće čekali smo da se vidi što će biti s mojim mjehurom i postoji li šansa da se oporavi. Sada smo sigurni da je operacija neophodna i da više nema drugih opcija", kaže Sandra Paović.

Operacija će biti obavljena 18. siječnja u klinici Nottwill u Švicarskoj. Uspije li, kasnije bi Sandra morala na još jednu operaciju kojom bi joj bila ugrađena svojevrsna premosnica za mjehur. Kaže da su takve operacije mjehura vrlo rijetke i komplicirane te da se ne obavljaju nigdje u Hrvatskoj i Sloveniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je i prisiljena ponovo otići u Nottwill gdje je provela mjesece rehabilitacije nakon nesreće. U susret joj je izašao HZZO koji će pokriti trošak operacije s obzirom na to da više nema pravo na osiguranje iz Francuske koje je isteklo.

"Malo sam nervozna, ali sam svjesna da moram i to obaviti. Nepune tri godine od nesreće, koja se dogodila 30. siječnja, mogu reći da sam zadovoljna koliko sam se oporavila. Nisu mi davali gotovo nikakve šanse da ću stati na noge, a ja danas, u dane kada se bolje osjećam, na nogama, uz odmore, provedem i po sat vremena", izjavila je hrvatska heroina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo