Barakude se 'narugale' amaterima, ali sad slijedi ono pravo

Hrvatski vaterpolisti u susretu su posljednjeg, 3.

21.8.2014.
16:12
VOYO logo

Nakon uvjerljivog poraza od Mađarske u 1. kolu (5:9), izabranici Ivice Tucaka u sljedeća su dva susreta uspjeli svladati slabije sastave Australije (6:3) i Kazahstana (14:7).

Put ka pobjedi Hrvatska je trasirala već u prvoj četvrtini koju je dobila sa 3:0. nakon nešto opuštenije igre u drugom dijelu tijekom kojega je Hrvatska dopustila Kazahstanu postizanje čak tri gola, treću četvrtinu naši su igrači riješili u svoju korist s čak 6:1, a s tri gola u tom periodu istaknuo se Anđelo Šetka. Prednost Hrvatske u posljednjoj četvrtini narasla do 13:4, a potom su Kazahstanci s tri uzastopna gola uspjeli donekle ublažiti poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelci pomlađene hrvatske reprezentacije bili su Anđelo Šetka i Petar Muslim s po tri pogotka, dva gola postigli su Luka Bukić, Ante Visković i Duje Živković, a po jednoga Marino Divković i Ivan Buljubašić.

Četvrtfinalni susret između Hrvatske i Crne Gore prema programu igrat će se u petak od 11 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina A: Crna Gora - JAR 12-4 Srbija - SAD 11-9 Poredak: Srbija 6, SAD 4, Crna Gora 2, JAR 0.

Skupina B: Mađarska - Australija 8-8 Kazahstan - HRVATSKA 7-14 Poredak: Mađarska 5, HRVATSKA 4, Australija 3, Kazahstan 0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAROVI ČETVRTFINALA: HRVATSKA - Crna Gora Srbija - Kazahstan Mađarska - JAR SAD - Australija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo