HRVATSKI TRENER PREUZIMA VRUĆU KLUPU VELIKANA: / Daju mu golemu plaću, a ima zadatak dovesti mladog Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Već neko vrijeme pokušavaju dogovoriti transfer mladog i iznimno talentiranog Hrvata, Marija Vuškovića iz Hajduka

24.5.2021.
12:52
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski trener s dugogodišnjim stažem u talijanskom nogometu, Ivan Jurić, napravio je pravu senzaciju u drugoj sezoni s Veronom. Zauzeo je sasvim solidno deseto mjesto i kroz sezonu skalpirao je brojne velike klubove u ligi, ali sada se odlučio za neki novi izazov jer njegov klub ne pokazuje baš prevelike ambicije.

Naime, u Veroni su navodno rekli kako ne planiraju potrošiti niti jedan euro na pojačanja za sljedeću sezonu, ali da zato planiraju prodati igrače ako dođe kakva bolja ponuda. Jurić, koji je inače veoma ambiciozan i prema mnogima jedan od najkvalitetnijih mladih trenera u Italiji, ne želi tako raditi i zato će potražiti novi izazov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
ŽESTOKI ISPAD SLAVNOG HRVATSKOG TRENERA: /

Eksplodirao nakon pitanja novinara - 'Sram vas bilo, odmah mi se ispričajte'

Image
ŽESTOKI ISPAD SLAVNOG HRVATSKOG TRENERA: /

Eksplodirao nakon pitanja novinara - 'Sram vas bilo, odmah mi se ispričajte'

A novi izazov trebao bi biti, kako doznaje torinski Tuttosport, talijanski velikan Torino. Torino se ove sezone jedva spasio od ispadanja, ali klub je to sa znatno većim budžetom i puno kvalitetnijim igračkim kadrom od onog Veroninog i Juriću će biti pravi izazov vratiti ih na stare staze, a za to će, također, dobiti i lijepu plaću.

Image
Image

Foto Paola Garbuio/LaPresse 27 febbraio 2021 Verona, Italia sport calcio Hellas Verona vs Juventus -Campionato di calcio Serie A TIM 2020/2021 - stadio Bentegodi . Nella foto: ivan juric

Photo Paola Garbuio/LaPresse February 27, 2021 Verona, Italy sport soccer Hellas Verona vs Juventus -Italian Football Championship League A TIM 2020/2021 - Bentegodi stadium. In the pic: ivan juric,Image: 593963619, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except China, France, and Italy ***, Model Release: no

Sve je dogovorio

"Jurić se nakon brojnih telefonskih razgovora s Urbanom Cairom i Davideom Vagnatijem, u Milanu našao s predsjednikom i tehničkim direktorom Torina. Taj sastanak bio je jako uspješan da je u subotu, dan prije gostovanja Verone kod Napolija u zadnjem kolu, održan novi. Na njemu su bili Jurićev agent i Vagnati, koji je cijelo vrijeme bio na vezi s predsjednikom Cairom, a glavna tema je bio novac. Torino je Juriću ponudio dva milijuna eura godišnje, što je ovaj prihvatio i sada preostaje da se oslobodi ugovora s Veronom, koji mu traje do ljeta 2023", pišu to Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je kako će, ako preuzme Torino, Jurić imati i jedan vrlo važan zadatak. Naime, Torino već neko vrijeme pokušava dogovoriti transfer mladog i iznimno talentiranog hrvatskog U-21 reprezentativca, Marija Vuškovića iz Hajduka. Posljednje informacije talijanskih medija kažu da je sve zapelo na tome hoće li Torino izboriti ostanak u ligi, a sada kada jesu Vuškoviću je put otvoren. Hajduk bi, navodno, za taj transfer treba dobiti oko pet milijuna eura, a možda i više.

Dakle, Juriću bi jedan od prvih zadataka, ako preuzme klub, trebao biti osiguravanja dolaska jednog od najvećih talenata hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo