Hrvatski pikadisti briljirali na SP-u Španjolskoj

Hrvatska pikado reprezentacija osvojila je broncu na Svjetskom prvenstvu u elektroničkom pikado koje se održava u španjolskom mjestu Benidormu.

25.5.2011.
16:29
VOYO logo

Nakon što su Boris Krčmar, Zdravko Antunović i Đurđica Delić osvojili zlato, srebro i broncu na Svjetskom prvenstvu u elektroničkom pikadu u disciplini Cricket u pojedinačnoj konkurenciji, na red je došla reprezentacija.

Momčad Hrvatske u sastavu Boris Krčmar, Zdravko Antunović, Vlado Deščak, Tonči Restović, Ivan Bilela, Đurđica Delić, Ivana Čavar i Vlasta Stankić, osvojila još jednu medalju i to brončanog sjaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova je bronca veliki uspjeh za hrvatski pikado jer smo prije dvije godine na SP u Zadru bili sedmi. Sve čestitke igračima i vodstvu reprezentacije, za sada imamo gotovo savršen učinak jer od 9 medalja koliko se do sada podijelilo na SP-u čak četiri su završile u rukama naših igrača - rekao je predsjednik Hrvatskog pikado saveza Mate Vukoja.

Za plasman u finale naša se reprezentacija suprotstavila moćnim Česima s kojima su držali egal do 5:5, ali odluka je pala u posljednjem krugu kada su naši izgubili obje partije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika 15-inčna meta na kojoj se igra SP za naše je igrače prilična nepoznanica jer se kod nas igra isključivo na 13-inčnoj meti i stoga je ovaj rezultat još vrjedniji", zaključio je za kraj izbornik Perica Konforta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo