ZAGREB SAV U KOCKICAMA / Hrvatski navijači već slave na ulicama

Image
Foto: PIXSELL

Navijači hrvatske nogometne reprezentacije "rasuli" su se po gradu uoči utakmice s Turskom. Nitko ni ne pomišlja na poraz.

15.11.2011.
13:55
PIXSELL
VOYO logo

Uzvratni susret dodatnih kvalifikacija za odlazak na EURO 2012. između Hrvatske i Turske na rasporedu je tek navečer, no hrvatski navijači već slave po ulicama Zagreba. Nitko ni ne pomišlja na eventualni poraz koji je ionako gotovo nemoguć.

Skupine "kockastih" navijača okupljaju se na glavnom trgu i u Maksimiru oko stadiona. Zbog toga je pojačano i policijsko osiguranje uoči utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U hrvatsku pobjedu ne sumnja ni izbornik Slaven Bilić.

"Ne vjerujem da Turci mogu iznenaditi, ali imaju se pravo nadati. Oni su dobra momčad i dat će sve od sebe da pokažu svoju vrijednost. Vjerujem da će i u Zagrebu napadati, kao što je bio slučaj u Istanbulu, a to nam odgovara. Igrači su svjesni da smo odradili tek pola posla i treninzima se ozbiljno pristupa", izjavio je Bilić dan ranije na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog žutih kartona Turcima nedostaju četvorica igrača Hakan Balta, Emre, Arda Turan i Sabri Sarioglu, dok hrvatski izbornik ne može računati na Ćorluku i Dujmovića, koji su "požutjeli" u Istanbulu. Njih dvojicu vjerojatno će zamijeniti Pranjić i Vukojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo