HRVATSKI ADUT ODLUČAN: / 'Imam previše srebrnih medalja, vrijeme je za zlato!'

Hrvatska muška gimnastička reprezentacija spremna čeka kvalifikacije 6.

15.4.2015.
15:11
VOYO logo

Hrvatsku reprezentaciju u Montpellieru čine Filip Ude, Robert Seligman, Marijo Možnik, Tomislav Marković, Andrej Korosteljev i Tin Srbić. U pratnji vježbača su treneri Igor Križimski, Saša Solar, Tigran Gorički i Lucijan Krce, trener i vođa delegacije Vladimir Mađarević, fizioterapeut Vlatko Vorih, te suci Boris Čulin, Nenad Solar i Marijo Vukoja.

Kvalifikacije su na rasporedu u četvrtak, 16. travnja, petak je rezerviran za finala višeboja, a subota i nedjelja za pojedinačna finala. Hrvatska će najzastupljenija biti na konju s hvataljkama (Filip Ude, Robert Seligman, Tin Srbić) i parteru (Filip Ude, Tomislav Marković, Andrej Korosteljev).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam dobro odradio podij trening u utorak, ali nisam briljirao ni prošle jeseni na podiju Svjetskog prvenstva u Nanningu, pa sam opet na kraju osvojio srebro na konju. Ne brinem se, znam da će u četvrtak biti dobro", rekao je Filip Ude i dodao:

"Montpellier mi nije ostao u dobrom sjećanju kad sam tu nastupao na EP-u 2012., ali sada ću ga ostaviti u dobrom sjećanju. Želim osvojiti zlato. Imam već previše srebrnih medalja, cijelu kolekciju, pa bih sada rado otvorio i zlatnu kolekciju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robert Seligman se također sjeća Montpelliera.

"Nije se puno toga promijenilo od 2012. kada smo posljednji put bili ovdje. Opet iste sprave koje nas zezaju, slična konkurencija, možda sada samo malo jača. Zadovoljan sam formom, iako sam imao dosta problema u pripremnom periodu. Zbog pojačavanja vježbe ozlijedio sam lijevu šaku, tu sam puno izgubio, ali sada sam opet OK", rekao je Seligman te i on najavio pohod prema pobjedničkom postolju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam pet puta bio u europskim finalima, osvojio i broncu 2008. godine, ali volio bih još. I finala i medalja".

Hrvatska će svoje adute imati i na preči na kojoj će se Mariju Možniku pridružiti Tin Srbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spreman sam, iako sam se i ja ovih dana mučio malo s prečom. Ima dosta čudne reakcije, slabo baca pa treba puno više snage za svaki element. Mislim da bi mi iskusniji tu mogli ipak profitirati, brže se prilagoditi. Četvrtak će biti jako dug dan, uvijek je tako s tim kvalifikacijama koje nitko od nas ne voli i traumatičnije su puno od finala, ali vjerujem da ćemo i to uspješno odraditi", rekao je uoči kvalifikacijskog nastupa Marijo Možnik.

Kvalifikacije započinju u četvrtak u 10,30 sati, a završetak je predviđen oko 20,30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo