JASKO DOBIO OTKAZ / Hrvatska riješila pitanje izbornika?

Image

Repeša je do početka ove sezone bio hrvatski izbornik, no kada je dobio posao trenera u Unicaji, prestao je obnašati izborničku dužnost u Hrvatskoj s obzirom da u Španjolskoj nije moguće biti trener i izbornik istovremeno.

21.5.2013.
14:03
VOYO logo

MALAGA - Španjolski košarkaši prvoligaš Unicaja u utorak je objavio kako raskida suradnju s hrvatskim trenerom JasminomRepešom nakon što ove sezone nije izboren plasman u doigravanje.

"Upravni odbor kluba sastao se jučer i odlučeno je da se prekine ugovor s Jasminom Repešom tako da on od iduće sezone više neće biti trener Unicaje. Ta je odluka donesena nakon što je Unicaja završila prvenstvo na devetom mjestu", kaže se u klupskom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub želi zahvaliti Jasminu Repeši na radu, naporima i predanosti pokazanima tijekom ove sezone i želi mu uspjeh u budućnosti", dodaje se u priopćenju.

Repeša je do početka ove sezone bio hrvatski izbornik, no kada je dobio posao trenera u Unicaji, prestao je obnašati izborničku dužnost u Hrvatskoj s obzirom da u Španjolskoj nije moguće biti trener i izbornik istovremeno. Otkazom u Unicaji se otvara mogućnost da Repeša nastavi raditi kao izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, te je vodi na skorašnjem Eurobasketu koji će se od 4. do 22. rujna igrati u Sloveniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo