ČEKAJU NAS TEŠKI PROTIVNICI / Hrvatska ipak u trećoj jakosnoj skupini

Image
Foto: PIXSELL

Nakon što su u utorak odigrane dodatne kvalifikacijske utakmice za EURO, UEFA je u srijedu potvrdila da je Hrvatska smještena u treću jakosnu skupinu za ždrijeb koji će se održati 2. prosinca u Kijevu, dok su u prvoj skupini Španjolska i Nizozemska zajedno domaćinima prvenstva Ukrajinom i Poljskom.

16.11.2011.
12:00
PIXSELL
VOYO logo

UEFA je u srijedu potvrdila da je Hrvatska smještena u treću jakosnu skupinu za ždrijeb koji će se održati 2. prosinca u Kijevu, dok su u prvoj skupini Španjolska i Nizozemska zajedno s domaćinima prvenstva Ukrajinom i Poljskom.

Osim Hrvatske, koja je u utorak u uzvratu s Turskom odigrala 0-0, u trećoj jakosnoj skupini su i Grčka, Portugal i Švedska. Druga jakosna skupina "izmaknula" nam je za 0,209 bodova. Naime, raspored po skupinama određen je na temelju koeficijenta i Hrvatska je na sedmom mjestu s 33,003 bodova, dok je Rusija ispred nas sa 33,212 bodova.

Njemačka, Engleska, Rusija i Italija smještene su u drugu jakosnu skupinu. Zadnju, četvrtu skupinu čine Danska, Francuska, Češka i Irska. Ždrijeb će se održati 2. prosinca u Kijevu u 18.00 sati, a 16 sudionika prvenstva će biti podijeljeno u četiri skupine od po četiri ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo