HRVATICA KOJA IGRA ZA AUSTRALIJU OSTALA NA KORAK DO SENZACIJE: / Malo joj je nedostajalo da izbaci drugu igračicu na svijetu

Image

Ajla je u odlučujućem setu vodila s 5-2, ali Halep je stigla do velikog preokreta

10.2.2021.
13:42
VOYO logo

Nekadašnja hrvatska, a danas 27-godišnja australska reprezentativka Ajla Tomljanović propustila je priliku za proboj u 3. kolo Australian Opena pokraj druge tenisačice svijeta Simone Halep, protiv koje je imala vodstvo 5-2 u odlučujućem setu, da bi na kraju Rumunjka slavila sa 4-6, 6-4, 7-5 nakon dva sata i 34 minute borbe.

Image
NAJVEĆI MEČ NA AUSTRALIAN OPENU ODVIJA SE IZVAN TERENA: /

Đoković i Kyrgios ozbiljno se zakrvili; 'Novak je sjajan igrač, ali...'

Image
NAJVEĆI MEČ NA AUSTRALIAN OPENU ODVIJA SE IZVAN TERENA: /

Đoković i Kyrgios ozbiljno se zakrvili; 'Novak je sjajan igrač, ali...'

Tomljanović (WTA - 72.) nikada u karijeri nije uspjela proći dalje od 2. kola u Melbourneu, a samo jednom joj je to pošlo za rukom na Grand Slam turnirima, 2014. u Roland Garrosu, kad je stigla do osmine finala igrajući još uvijek pod hrvatskom zastavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halep će u 3. kolu igrati protiv Ruskinje Veronike Kudermetove (WTA - 36.). Rumunjke je na prošlogodišnjem Australian Openu došla do polufinala, a najbolji rezultat u Melbourne Parku joj je finale iz 2018. u kojem je poražena od Dankinje Caroline Wozniacki koja je tako došla do jedinog Grand Slam naslova u karijeri.

Image
Image

Simona Halep

Mađar izbacio Wawrinku

Tri bivše Grand Slam pobjednice završile su u srijedu svoj put na Australian Openu. Pobjednicu US Opena 2019., Kanađanku Biancu Andreescu pobijedila je Tajvanka Su-Wei Hsieh sa 6-3, 6-2. Dvostruku wimbledonsku pobjednicu Čehinju Petru Kvitovu izbacila je Rumunjka Sorana Cirstea svladavši ju sa 6-4, 1-6, 6-1, dok je 40-godišnja sedmerostruka Grand Slam pobjednica Venus Williams ozlijedila lijevo koljeno u dvoboju s Talijankom Sarom Errani i osvojila samo jedan gem (6-1, 6-0), ali nije željela predati meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U muškom dijelu programa najdramatičniji meč odigrali su bivši pobjednik Stan Wawrinka i Mađar Marton Fucsovics. Švicarac je okrenuo zaostatak od dva seta i 3-5 u petom setu, u odlučujućem 'tie-breaku' imao tri meč-lopte (9-6), da bi mađarski tenisač s pet uzastopnih poena došao do 3. kola pobjedom 7-5, 6-1, 4-6, 2-6, 7-6 (9) nakon tri sata i 59 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo