KOL'KO SI DIGAO NA KLADI? / Hrvati rasturili Karabatića i na Facebooku!

Image
Foto: AP

Nakon porcije koju je dobio na terenu od Hrvatske, najbolji francuski rukometaš dobio je 'porciju' i na svom Facebook profilu. Naravno, glavna tema sprdnje hrvatskih navijača na Karabatićev račun bila je poznata kladioničarska afera.

24.1.2013.
9:56
AP
VOYO logo

Nikola Karabatić bio je daleko od svojih najboljih izdanja u susretu protiv Hrvatske. Bivši najbolji rukometaš svijeta zabio je tek jedan pogodak Mirku Aliloviću u cijelom susretu, i to tek sredinom drugog poluvremena.

Zajedno sa suigračima 'popio' je porciju na terenu, a isto se nakon utakmice nastavilo i na njegovom Facebooku profilu koji su posjetili brojni hrvatski navijači. Naravno, glavna tema sprdnje na Karabatićev račun bila je poznata kladioničarska afera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Karabatiću, hvala na dojavi. Kolko si digo na kladi?", napisao je jedan od hrvatskih navijača, a drugi ga je upitao: "Jesi pe***, mogao si javiti da će biti crveni karton u prvoj minuti... Kolki koeficijent je bio?".

"Mogao si javiti da će proći hendikep...", dodao je još jedan fan 'Kauboja', da bi u svojevrsnom zaključku tih komentara jedan hrvatski navijač napisao: "Igrao si kako si se i kladio - loše".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sceenshot
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike