DOSAD NAJTEŽI IZAZOV ZA HRGOVIĆA: / El Animal ide u ring s opasnim Britancem kojem predviđaju veliku karijeru?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrgović će uću u ring 7. studenog s Rydellom Bookerom

7.10.2020.
15:35
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je na impresivan način svladao grčkog boksača Alexandre Kartoziju i stigao do 11. uzastopne pobjede u profesionalnoj karijeri, najboljeg hrvatskog boksača Filipa Hrgovića 7. studenog na Floridi očekuje meč s Rydellom Bookerom, koji je El Animalu ranije bio jedan od sparing partnera.

Iako je pred Hrgovićem važna borba s Bookerom, promotori hrvatskog boksača Eddie Hearn i Nisse Sauerland za to vrije me i dalje marljivo rade na pronalasku njegovog novog protivnika i čini se da su ga našli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši sparing partner

Oni smatraju da bi Hrgović nakon bobe s Bookerom trebao ući u ring s još jednim boksačem koji gradi svoj put prema vrhu i svojim bivšim sparing partnerom -Britancem Danielom Duboisom.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Daniel Dubois

"To bi bilo sjajno. Svi smo čuli priče s njihovog sparinga pa idemo doznati jesu li bile istinite. Oni su dva izvrsna mlada teškaša i među u TOP 10 su na svijetu", izjavio je Hearn za Sky Sports, dok je Sauerland taj scenarij uzeo s dozom rezerve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Značajan meč

"S njim bismo se borili, jasno, ako su uvjeti pod kojima bi se ta borba dogodila zadovoljavajući. Ali prvo Dubois mora pobijediti Joea Joycea, što će biti težak meč, a mi bismo prihvatili borbu s pobjednikom i znam da bi Filip bio jako zainteresiran. Ali uvjeti moraju biti oni koji će nas zadovoljiti - to mora biti borba za neku titulu i mora imati značenje", rekao je Sauerland pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Joe Joyce

"Mi smo zainteresirani i idemo vidjeti jesu li i oni. U isto vrijeme, mi želimo napredovati i nećemo čekati Joycea ili Duboisa, vjerujemo da je Filip osjetno talentiraniji od njih. Nisu oni loši borci, ali trebaju se dokazati jedan protiv drugog. Mi čekamo, ali nećemo predugo - gledamo prema jako velikim okršajima".

Dubois kao profesionalac ima omjer 15-0, a Joyce 11-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo