HRABRA HRVATSKA POSADA ZAVRŠILA DRUGU ETAPU: / Pokazali srce velikom gestom prema francuskim kolegama

Image
Foto: Facebook

Legendarni Francuz Sebastien Loeb pobjednik je druge etape relija Dakar

8.1.2019.
22:58
Facebook
VOYO logo

Francuz Sebastien Loeb u Peugeotu i Austrijanac Matthias Walkner na KTM-u pobjednici su druge, 550 kilometara dugačke etape relija Dakar, koja se vozila od Pisca do San Juana u Peruu, dok je hrvatska posada DanielŠaškin i Saša Bitterman (Can-Am) zauzela 71. mjesto.

Deveterostruki svjetski prvak u reliju je etapu prošao za tri sata i 26:53 minuta pobijedivši sa osam sekundi boljim rezultatom od Španjolca Nanija Rome u Miniju. Treće mjesto je osvojio Nizozemac Bernhard Ten Brinke sa 1:20 minuta zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imali smo dobru strategiju'

"Imali smo dobru strategiju i vozili smo bez većih pogrešaka, to je bio ključ naše pobjede," kazao je Francuz. Jedan od favorita katarski relijaš Nasser al Attiyah u Toyoti etapu je završio na 11. mjestu s više od sedam minuta zaostatka.

Hrvatska posada Daniel Šaškin i Saša Bitterman (Can-Am) zauzela 71. mjesto sa više od tri sata zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok je auto išao, bili smo sjajni. Onda su počeli problemi. Prvo nas nisu zabilježili na check pointu i rekli su nam oprostiti tih 45 minuta tijekom kojih smo kružili. Potom smo naletjeli na Francuze koji su ostali bez benzina pa smo im pomogli natočiti gorivo. Na kraju nam se raspala lambda sonda. Idemo sad to popraviti i sutra juriš na bolji rezultat", prenose Startnews riječi Daniela Šaškina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo