RAYMOND POTPISAO NA JEDNU SEZONU / Hokejaši Medveščaka imaju novog trenera

Image

Kanađanin Marty Raymond novi je trener zagrebačkog Medveščaka, a s "medvjedima" je ugovor potpisao na jednu sezonu.

12.7.2011.
14:10
VOYO logo

Novi trener hrvatskog predstavnika u regionalnoj EBEL ligi u hokeju na ledu, zagrebačkog Medveščaka je Kanađanin Marty Raymond, koji je s "medvjedima" potpisao ugovor na jednu sezonu, dok će mu pomoćnici biti Don MacLean i Ivo Ratej mlađi.

"Nakon dugih gotovo pa 10 godina s momčadi Bakersfield Condors, onom 'starom' i ovom 'novom', naravno da mi je teško bilo odlučiti se na odlazak, no želja prema novim izazovima i mogućnost treniranja nove momčadi bile su jače. Nije lako otići na drugi kraj svijeta, u zemlju u kojoj nikada nisi bio, no kao trener uvijek težim ka pobjedi i nisam osoba koja će odustati. Volim izazove, a treniranje KHL Medveščaka činilo mi se kao kvalitetan izazov!", komentirao je novi trener Medveščaka Marty Raymond.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Željeli smo trenera koji nije nužno bio povezan samo s Europom, nekog novog i svježeg. Raymond nam se učinio kao pravo ime, s rezultatima i kvalitetnim radom, te nakon dugih razgovora i odličnih preporuka igrača i trenera i razmatranja raznih opcija i razgovora s još nekoliko kandidata odlučili smo potpisati jednogodišnji ugovor upravo s Raymondom", izjavio je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike