SUSPENZIJA ZBOG PROVOCIRANJA / Hoffenhein suspendirao Šimunića

Image

Sukobi između Josipa Šimunića i trenera Hoffenheima Marca Pezzaiuolia nikako da se riješe, a na kraju je naš reprezentativac dobio suspenziju dva tjedna te je izbačen iz prve momčadi.

4.3.2011.
11:03
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Josip Šimunić, proživljava teške dane u Hoffenheimu jer je trenutno izbačen iz prve momčadi.

Trenera Pezzaiuolia razbjesnilo je kada je naš stoper na sprinterskom testiranju na vlastitu inicijativu stao trčati prije krajnje točke koja je određena ze mjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam osjećaj da on želi isprovocirati svoj odlazak iz kluba. Zato smo donijeli odluku da ga izbacimo iz prve momčadi. On nas već tjednima provocira. Kada mu trener nešto kaže posluša ga, ali za par dana opet krene po svom. Kada se vrati u kadar prve momčadi odlučit ćemo što ćemo s njim", izjavio je za strane medije sportski direktor njemačkog prvoligaša, Ernst Tanner.

"Ne želim o tome ništa govoriti jer ne želim narušavati mir u svlačionici. Najvažnije je to da momčad pobjedi u subotu. Ja ću profesionalno odrađivati svoje obveze i trudit ću se da ostanem spreman", komentirao je cijelu situaciju Šimunić kojem ugovor s Hoffenheimom traje do srpnja 2012. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimuniću je zabranjeno treniranje s prvom momčadi te samostalno trenira pod nadzorom pomoćnih trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo