Presudno zadnje kolo / Hoće li Guardiola zaustaviti Mandžu u utrci za najboljeg strijelca?

Image
Foto: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

Guardiola ima sve moralne i sportske vrijednosti staviti Mandžukića u početnu postavu, a ako ni to ne bude učinio za reprezentativca koji se bori za titulu najboljeg strijelca Bundeslige, navedeni će teško prijeći preko toga.

10.5.2014.
12:28
Sven Hoppe/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Danas Bayern München igra zadnje kolo Bundeslige te Mario Mandžukić 'ganja' titulu najboljeg strijelca iako je u toj utrci i Robert Lewandowski. Obojica su na ljestvici top strijelaca poravnati s 18 golova.

Hoće li Pep Guardiola računati na njega, danas će dobiti odgovor, a trener bavarske momčadi u posljednja dva kola prema hrvatskom reprezentativcu se ponaša grubo i nekorektno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Njemačkoj cijene trofej za prvog golgetera prvenstva, ali se nikad nije dogodilo da uoči zadnjeg kola postoji toliko kandidata za najboljeg.

Poljak je favorit na kladionicama sa 1,65, na Hrvata je omjer 2,40.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern danas na Allianz Areni igra sa Stuttgartom u 15:30, a utakmica je revijalna jer gostima nije upitan ostanak.

Guardiola tako ima sve sportske i moralne razloge Mandžukiću dati 90 minuta, a s time bi iskazao i poštovanje prema uratku momčadi jer je on njihova prva špica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najave nekih medija, poput Kickera, tvrde da on neće tako učiniti, te da će u napadu startati Müller, a ako ga zaista ostavi na klupi, teško da će Super Mario 'pregristi' i nastaviti u Münchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo