NOVI LIDER NJEMAMAČKOG NOGOMETNOG PRVENSTVA / Hertha zasjela na vrh Bundeslige

Image

Do prve pozicije momčad naših Šimunića i Babića došla je pobjedom 2-1 protiv muenhenskog Bayerna.

14.2.2009.
17:55
VOYO logo

Novi lider njemačke nogometne lige je berlinska Herha. Klub naših Josipa Šimunića i Marka Babića zasjeo je na vrh ljestvice pobjedom 2-1 nad Bayernom. Dvostruki strijelac za Berlinčane bio je Ukrajinac Andrej Voronjin.

Prvi pogodak na utakmici Voronjin je zabio u 38. minuti glavom nakon ubacivanja Eberta. Pobjednički gol, svoj šesti bundesligaški ove sezone, zabio je Voronjin u 77. minuti nakon sjajnog proigravanja Raffaela u prostor. Bayern je, pak, izjednačio u 61. minuti preko Miroslava Klosea, koji je zabio glavom iz neposredne blizine nakon velike zbrke u kaznenom prostoru berlinske momčadi. Hrvatski duo u redovima Herthe, Josip Šimunić i Marko Babić, odigrao je svih devedeset minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke Ivana Rakitića je unatoč vodstvu poražen na gostovanju kod Bochuma 2-1. Rakitić je igrao do 71. minute, a pogodak za Schalke postigao je Kevin Kurany, a za Bochum Mirnoun Azaouagh i Christoph Dabrowski.  

Po bod su osvojili Karlsruhe i Werder u kojima igraju Dino Drpić i Jurica Vranješ, Drpićev karlsruhe odigrao je bez pogodaka, 0:0 s Koelnom. Vranješ nije igrao za Werder koji je na svom stadionu remizirao  1-1 s Borussijom iz Moenchengladbacha. To je treća uzastopna utakmica  momčadi sa Wesser stadiona da nije upisala pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poredak: 1. Hertha 40, 2. Hoffenheim 39, 3. Bayern München 38, 4. Bayer Leverkusen 36...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo