ubojiti čileanac / Henriquez potvrdio: 'Sjajno mi je ovdje, želim ostati u Dinamu!'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

20-godišnji Henriquez je na posudbu iz 'Crvenih vragova' stigao na početku ove sezone, a dosad je pokazao zavidne napadačke sposobnosti i zabio deset pogodaka

10.3.2015.
14:45
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Član Manchester Uniteda na posudbi u Dinamu Angelo Henriquez nakon brojnih je medijskih nagađanja za službenu stranicu kluba potvrdio kako i nakon isteka posudbe želi ostati u Dinamu.

"Moja posudba iz Manchestera traje do kraja sezone, a znam da Dinamo radi na otkupu mog ugovora što znači da su u klubu zadovoljni sa mnom i zbog toga sam sretan. Odlično mi je u Dinamu i Zagrebu, sjajno se osjećam na terenu i van njega i želim ostati i dalje ovdje. Ljudi su me odlično prihvatili, stekao sam mnoge prijatelje, a Zagreb je krasan grad i kada god negdje odem osjećam i da su navijači sa mnom zadovoljni što mi je važno. Na putu smo osvajanja duple krune, iduće godine ćemo ponovno igrati u europskom natjecanju i ako sve bude po planu ja ću biti dio toga", rekao je Čileanac.

Podsjetimo, 20-godišnji Henriquez je na posudbu iz 'Crvenih vragova' stigao na početku ove sezone, a dosad je pokazao zavidne napadačke sposobnosti i zabio deset pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo