PRSTEN JE SVE BLIŽE / Heat stigao nadomak naslova prvaka

Image
Foto: AP

Tri minute prije kraja American Airlines Arena ja zamrla nakon što se prva zvijezda Miamia LeBron James uhvatio za kvadriceps lijeve noge prilikom jednog pada. James je završnicu gledao s klupe, a Miami se ipak izvukao.

20.6.2012.
7:01
AP
VOYO logo

MIAMI - Košarkaši Miami Heata nadomak su naslova NBA prvaka nakon što su u četvrtoj utakmici finala u svojoj dvorani slavili protiv Oklahoma City Thundera sa 104:98. U seriji na četiri pobjede Miami vodi s 3:1, a u noći s četvrtka na petak će se, opet u Miamiju, igrati peta utakmica.

Miami je još samo jednu pobjedu udaljen od naslova prvaka, a do trećeg trijumfa, kod kuće, na Floridi, došli su u neizvjesnoj završnici. Tri minute prije kraja American Airlines Arena ja zamrla nakon što se prva zvijezda Miamia LeBronJames uhvatio za kvadriceps lijeve noge prilikom jednog pada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James (26) je završnicu gledao s klupe, a Miami se ipak izvukao, zahvaljujući ponajviše sjajnoj utakmici braniča MarijaChalmersa (25), koji je postigao ključne koševe u finišu. DwyaneWade je utakmicu završio s 25 poena.

Oklahoma je imala vrlo raspoloženog RussellaWestbrooka, koji je zaradio epitet igrača utakmice s ukupno 43 koša, dok je najbolji strijelac lige KevinDurant postigao 28. Oni su bili i jedini Thundersi s više od deset postignutih koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami traži svoj drugi naslov nakon 2006., dok Oklahoma City ima naslov iz 1979., kada se taj klub zvao Sonics, a igrao je u Seattleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo