MOŽE IGRATI GDJE GOD ŽELI / Harry: Lukin odlazak bit će nenadoknadiv

Image

"Modrić može igrati u bilo kojoj momčadi na svijetu, a njegov odlazak iz Tottenhama bio bi nenadoknadiv gubitak. No, vjerujem kako će s velikim iznosom koji dobiju za Luku Spursi dovesti tri ili četiri nova igrača", smatra Redknapp.

29.6.2012.
19:38
VOYO logo

LONDON - Donedavni menadžer engleskog nogometnog prvoligaša Tottenham Hotspura Harry Redknapp u petak je ustvrdio u razgovoru za englesku televizijsku postaju Sky Sports kako vjeruje da će najbolji hrvatski igrač LukaModrić ovoga ljeta sigurno napustiti redove momčadi iz sjevernog Londona.

"Kako smo imali priliku vidjeti na Euru, Modrić može igrati u bilo kojoj momčadi na svijetu, a njegov odlazak iz Tottenhama bio bi nenadoknadiv gubitak. No, vjerujem kako će s velikim iznosom koji dobiju za Luku Spursi dovesti tri ili četiri nova igrača kojima će se pojačati na drugim pozicijama", rekao je Redknapp i dodao kako, usprkos tomu što je želio ostati u klubu, nije u sukobu s vlasnikom Spursa DanielomLevyjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Voditi Tottenham je bilo odlično i uživao sam u svakom trenutku, ali to je samo posao. Naravno da sam želio ostati, ostvarivali smo dobre rezultate i nije bilo naznaka kako bih mofao otići, ali takvu su odluku donijeli vlasnici koji su osjetili da klub mora krenuti drugim putem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo