RUKOMETNA LIGA PRVAKA / Hamburg nemoćan pred Ciudad Realom

Image

U porazu 30:29 Lacković je postigao četiri pogotka dok se Metličić nije upisivao u listu strijelaca gostiju.

25.4.2009.
17:06
VOYO logo

Rukometaši Ciudad Reala pobijedili su Hamburg u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. U hamburškoj Color Line Areni bilo je 30-29. Osim uvodne prednosti domaće momčadi utakmica je protekla u izjednačenom iskazu snaga dva rukometna giganta, a na kraju je više pokazala španjolska momčad, koja je drugi dio utakmice dobila s dva pogotka viška. Na poluvrijeme se otišlo prednošću domaćina 13-12.

U dvoboju dva hrvatska rukometaša bolji je bio Blaženko Lacković s četiri pogotka iz šest pokušaja, no više je razloga za zadovoljstvo imao Petar Metličić. U slavlju svojeg sastava tri je puta okušao udarac, no njegove lopte nisu pronašle put do mreže hamburških vratara. Zaradio je i dvije minute isključenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jonas Kaellman, Siarhei Rutenka i Alberto Entrerrios postigli su po šest pogodaka za španjolsku momčad koja će se 2. svibnja braniti prednost za finale. Jednako toliko u dresu poražene momčadi postigao je Hans Lindberg.

Podsjetimo da u drugom polufinalu igraju dva njemačka kluba, Kiel i Rhein- Neckar Löwen. Prva utakmice se igra u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo