HALILHODŽIĆ PROGOVORIO O POVRATKU NA DINAMOVU KLUPU: / "Mene je uvijek 'ulica' voljela. Iskreno, ne očekujem poziv..."

Image
Foto: PIXSELL, Zeljko Hladika

Halilhodžić je već jednom vodio Dinamo, u razdoblju od kolovoza 2010. do svibnja 2011. godine

21.7.2020.
11:47
PIXSELL, Zeljko Hladika
VOYO logo

Na klupi zagrebačkog Dinama trenutno sjedi sportski direktor Zoran Mamić, koji je tamo naslijedio Igora Jovićevića, a najavljeno je da bi tamo trebao ostati samo do kraja sezone.

Image
MAMIĆ PRIZNAO KOGA BI NAJVIŠE VOLIO VIDJETI NA KLUPI DINAMA: /

'Ne usudim se niti okrenuti njegov broj'

Image
MAMIĆ PRIZNAO KOGA BI NAJVIŠE VOLIO VIDJETI NA KLUPI DINAMA: /

'Ne usudim se niti okrenuti njegov broj'

Modri su htjeli da novi strateg u sljedećoj sezoni bude poznati slovenski stručnjak Matjaž Kek, no on ih je odbio i ostaje izbornik reprezentacije Slovenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeni Modre

Jedan od trenera koji se dovodi u vezu s preuzimanjem te funkcije je sadašnji izbornik Maroka i bivši trener Modrih Vahid Halilhodžić, za kojega je bivši predsjednik Modrih i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić u jednom intervjuu rekao da bi htio da se vrati.

Image
Foto: Profimedia, FADEL SENNA / AFP

Vahid Halilhodžić

Sada je o svemu u razgovoru za 24 sata progovorio i sam Halilhodžić koji je istaknuo da ne vjeruje u poziv iz Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je konačno spreman za veće uspjehe, pa i na razini Lige prvaka. Nenad Bjelica je napravio odličan posao, podignuo Dinamo na viši nivo, sada 'modri' moraju nastaviti tim putem. Ozbiljni rezultati u Ligi prvaka, kao što ih je Dinamo imao ove sezone, donose u klub mir, ali i novac, a to je svima najvažnije. Zagrepčani moraju pronaći pravo trenersko ime, nekog autoriteta s kojim će nastaviti ovaj rast i na europskoj sceni", rekao je Halilhodžić te prokomentirao to što navijači žele da postane novi trener Dinama:

"To mi godi, ma svakom gode takve riječi. Ma iskreno, mene je uvijek 'ulica' voljela, i kad sam bio igrač i sada dok sam trener, baš nikada nisam imao problema s navijačima i kako kažem ja - 'ulicom'. Uglavnom sam znao imati neke probleme s ljudima koji vode klubove. Moja situacija? Tu je sve jasno, imam još višegodišnji ugovor s Marokom koji nije tako lako raskinuti, ali sve je moguće. Tko zna što će se sve još događati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dobro ih poznajem'

Vaha je zatim prokomentirao sadašnju ekipu Modrih.

"Uvijek pratim sve svoje bivše klubove, još od Veleža, pa do drugih momčadi koje sam trenirao. A tako, redovito pratim i Dinamo. Dosta sam ih gledao u Ligi prvaka, sada u drugom dijelu sezone je to ipak malo palo u drugi plan. Ali, dobro poznajem momčad, Dinamo ima izrazito visoku kvalitetu u svojim redovima, reprezentativce brojnih zemalja. Mene je baš oduševljavao Dani Olmo, ali ima tu još dosta igrača koji imaju strašan potencijal", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li se vratiti?

Za kraj se osvrnuo na svoje razdoblje u Dinamu, u kojem je bio od kolovoza 2010. do svibnja 2011. godine.

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Vahid Halilhodžić

" U Zagrebu sam proveo prelijepih 10 mjeseci, a jedino za čime ozbiljno žalim je što u Europi nismo napravili veći rezultat. Bili smo blizu, ali dočekala nas je ta ključna utakmica po ledu, tu se nismo najbolje snašli. I mislim kako tada nisam imao dvije prave napadačke opcije, današnja momčad Dinama to ima. Ostao sam u dobrim odnosima sa svima u klubu, od čistačica, pa do svih drugih ljudi koji su bili uz klub, sa svima sam ostao u korektnom odnosu", izjavio i otkrio očekuje li novi poziv iz Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno ne, ne očekujem ga. Ali, vidjet ćemo, puno se toga može dogoditi sljedećih dana", zaključio je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo