RAT S MAMIĆEM / Halilhodžić dao ostavku!

Image

Umjesto konferencije za medije nakon utakmice Dinamo - Inter Zaprešić, glavni direktor kluba Damir Vrbanović kratko se obratio okupljenim novinarima i kazao kako je Halilhodžić dao ostavku.

6.5.2011.
18:51
VOYO logo

"Naš glavni trener je prije nekoliko minuta izjavio da se više ne smatra glavnim trenerom Dinama, a da će svoje razloge objasniti sutra na press-konferenciji. Dogodilo se nešto što klub nema namjeru komentirati. Za nas je to šokantna reakcija. Ne bismo željeli spekulirati oko razloga, ali klub će se znati očitovati nakon što Halilhodžić obavi svoju press-konferenciju. Sutra ćete dobiti kompletno naš stav kad čujemo njegov komentar", izjavio je Vrbanović desetak minuta nakon što je Dinamo pobijedio Inter 1:0 u 28. kolu Prve HNL.

"Rekao je našoj glasnogovornici da ne želi doći na presicu i da će sutra objaviti razloge. Nije došao u klub, nije došao kod Uprave. Izbjegao je bilo kakav kontakt sa nama. Prošao je bez riječi.", završio je Vrbanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Dinama je priopćeno da je otkazano i najavljeno druženje igrača i navijača predviđeno za subotu na Trgu Bana Jelačića, a zasad se ne zna ništa od razlozima ostavke. Neslužbeno se doznaje da je među igrače Dinama u svlačionici došao izvršni predsjednik Zdravko mamić, te da je Halilhodžić odmah reagirao ostavkom.

Navodno će Dinamo do kraja prvenstva voditi Halilhodžićev suradnik Mario Tot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo