NEREDI U DUGOPOLJU / Hajduku dvije, Jurici Vučku čak šest utakmica kazne!

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Splitski će klub dvije domaće utakmice igrati pred praznim tribinama, dok Tudorov pomoćnik Jurica Vučko neće sjediti na klupi čak šest utakmica. Kažnjena je i Rijeka.

9.10.2014.
16:29
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević kaznio je Hajduk s dvije utakmice igranja bez gledatelja, dok je Rijeka kažnjena novčano u iznosu od 15.000 kuna zbog zbog nereda na utakmici 11. kola odigranoj 5. listopada na stadionu u Dugopolju, objavila je Udruga klubova Prve HNL.

Kažnjen je i pomoćni trener Hajduka Jurica Vučko, koji je na utakmici obavljao funkciju predstavnika kluba, i to zabranom obavljanja bilo koje funkcije na šest prvenstvenih ili kup utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sve odluke disciplinskog suca može se u roku od osam dana podnijeti žalba Komisiji za žalbe HNS-a.

Ako ove kazne postanu pravomoćne, Hajduk će bez nazočnosti gledatelja ugostiti Lokomotivu 25. listopada u 13. kolu, te Osijek 8. studenoga u susretu 15. kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret između Hajduka i Rijeke igran je u Dugopolju zbog obnove travnjaka na Poljudu, te je nakratko bio prekinut već na samom početku jer su navijači Hajduka bacali potrgane plastične sjedalice na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo