NAKON DINAMA / Hajduk u iščekivanju europskog velikana

Image

Ždrijeb bi u petak mogao Splićanima podariti suparnika poput Liverpoola, Juventusa, Bayera, ManCityja, Borussije (D)... Dinamo je, pak, nositelj.

6.8.2010.
7:24
VOYO logo

"Pljesak ne treba uputiti meni nego četrnaestorici igrača koji su iznijeli utakmicu", poručio je trener Hajduka Stanko Poklepović nakon 3:0 pobjede Hajduka nad rumunjskim Dinamom, čime su Splićani izborili 4. pretkolo Europske lige.

Svi pogoci pali su u prvom dijelu utakmice, a mrežu rumunjske momčadi pogađali su Vukušić, Brkljača i Tomasov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A na posljednjoj stubi za skupinu Europske lige ždrijeb bi u petak Hajduku mogao podariti sraz s Liverpoolom, Juventusom, Bayerom, Stuttgartom, Manchester Cityjem, PSG-om...

Zbog ispadanja nekih favorita, Dinamo je promoviran u nositelja te bi, bude li ždrijeb milostiv, mogao imati lakšeg suparnika. To znači da bi maksimirska momčad za ulazak u jednu od skupina Europske lige za suparnika mogla imati TNS iz Walesa, kazahstankog Aktobea ali i Trabzonspora, bečki Rapid...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maccabi je uvelike pomogao Dinamu da se domogne statusa nositelja. Izraelci su iznenađujuće eliminirali grčki Olympiacos, nakon 2:1 poraza u Grčkoj, Maccabi je doma slavio 1:0 i tako izbacio Grke. Pogodak odluke postigao je Colautti u 42. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo