POHVALE STRUKE / 'Hajduk igra najbolji nogomet u Hrvatskoj'

'Hajduk ima 26-27 igrača koji su stalno u ritmu, ima tu širinu, znači izostanak zbog ozljeda većeg broja igrača nije toliko presudan. Hajduk definitivno igra jedan od najboljih nogometa u Hrvatskoj', izjavio je Zadrov trener Ferdo Milin.

4.11.2013.
8:49
VOYO logo

Gostujući u emisiji RTL Liga trener Zadra Ferdo Milin pohvalio je red svojeg splitskog kolege Igora Tudora, čak i unatoč sve češćim izostanicima igrača zbog ozljeda i kartona.

"Hajduk ima 26-27 igrača koji su stalno u ritmu, ima tu širinu, znači izostanak zbog ozljeda većeg broja igrača nije toliko presudan. Hajduk definitivno igra jedan od najboljih nogometa u Hrvatskoj. Tudor samo treba nastaviti tako raditi", pohvalio je trener Zadra rad svojeg kolege.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče suđenja, ovo je prekratka emisija da bi se time bavili. Trebamo se svi okrenuti svom radu. Tudor je danas možda bio u pravu, ali je prošlog tjedna bilo nekih odluka koje su pomogle Hajduk. To je tako - jedan dan vam dâ, drugi dan vam uzme", zaključio je Milin na temu suđenja u Koprivnici i općenito Prvoj HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike