Ružne scene na Poljudu / Hajduk i Rijeka začinili derbi - incidentom!

Image
Foto: Pixsell

Pred očima ministra obrazovanja i sporta Željka Jovanovića igrači Hajduka i Rijeke odlučili su šakama razriješiti neke otvorene sukobe iz utakmice. Tako su incident zakuhali Andrijašević i Neretljak, a crveni karton dobili – Knežević i Maglica.

3.12.2012.
10:36
Pixsell
VOYO logo

Po završetku jadranskog derbija, koji je okončan rezultatom 1:1, gledatelji na Poljudu mogli su 'uživati' i u vatrenim scenama obračuna. Navodno je sve krenulo nakon jednog verbalnog sukoba Franka Andrijaševića i bivšeg hajdukovca Mate Neretljaka.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je što kome rekao i na koji način, to će ostati u domeni rekla-kazala. Andrijašević tvrdi da ga je Neretljak "nagazio i unio mu se u lice", dok Neretljak govori da mu je mladi Hajdukov igrač "uvrijedio majku".

Kako bilo, po završetku utakmice došlo je do gužve na sredini terena, uletjeli su i pričuvni igrači te  treneri, pa je bilo svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

Mišo Krstičević i Elvis Scoria su uglavnom pokušali glumiti mirotvorce, a na kraju cijele balade crveni karton su dobili Osječanin u bijelom dresu Maglica te kapetan Rijeke Knežević.

Image
Foto: Pixsell

Za one koji žele znati više - Rijeka je povela gol Leona Benka (45), a izjednačio je upravo spomenuti Maglica na startu drugog poluvremena. Riječani su ovim remijem zadržali drugu poziciju u HNL-u, baš kao što je Hajduk ostao treći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo