ŽURNA SJEDNICA NADZORNOG ODBORA / Hajduk dobio zajam, izgubio Maleša!

Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Josip Paladino je u izjavi novinarima potvrdio kako je Maleš "definitivno podnio ostavku", te je odmah nakon sjednice Gradskog vijeća zakazao žurnu sjednicu Nadzornog odbora Hajduka.

6.6.2012.
21:31
VOYO logo

Splitsko Gradsko vijeće u poslijepodnevnim satima u srijedu je većinom glasova odlučilo dati jamstvo od 60 milijuna kuna zajma nogometnom klubu Hajduk, a nakon izglasavanja takve odluke, koju je podržalo 13 od ukupno 21 nazočnog vijećnika, predsjednik Hajduka HrvojeMaleš je obraćajući se vijećnicima podnio ostavku na tu dužnost.

"Želim biti čista obraza, a ako je 'moja glava' uvjet zajma, ja odlazim. Neću otići s nikakvim repovima iza sebe", rekao je Maleš.

Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka JosipPaladino je u izjavi novinarima potvrdio kako je Maleš "definitivno podnio ostavku", te je odmah nakon sjednice Gradskog vijeća zakazao žurnu sjednicu Nadzornog odbora Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradsko je vijeće također većinom glasova nazočnih prihvatilo zaključak da će trošenje sredstava iz zajma biti pod kontrolom nadležnih stručnih službi Grada Splita.

"HNK Hajduk se obvezuje stručnim službama i Gradskom vijeću dostavljati kvartalna financijska izvješća na propisanim obrascima koji se dostavljaju FINI, a do 15. rujna 2012. godine Izvješće o sredstvima dobivenim prodajom igrača", navodi se u usvojenim zaključcima splitskog Gradskog vijeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je zaključeno da ukoliko Hajduk neće moći vratiti kredit, Stručni radni tim će predložiti Gradskom vijeću model nastavka procesa privatizacije kluba koji je sada u većinskom vlasništvu Grada koji posjeduje 56 posto dionica Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo