užarena klupa na poljudu / Hajduk dobio trenera: Vukas naslijedio Vučevića

Image
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić danas će javnosti u 12.30 sati predstaviti novog trenera prve momčadi HNK Hajduk, Harija Vukasa

24.4.2015.
12:16
Goran Jakus/PIXSELL
VOYO logo

Nakon Hajdukovog ispadanja iz Kupa, na Poljudu se jučer sastalo najuže vodstvo Hajduka, predsjednica Nadzornog odbora Branka Ramljak, njezin zamjenik Nikola Koceić Bilan, predsjednik kluba Marin Brbić i trener Goran Vučević, koji je dobio otkaz.

Predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić danas će javnosti predstaviti novog trenera prve momčadi HNK Hajduk, Harija Vukasa koji će odmah preuzeti dužnost trenera "bilih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukas će se tako vratiti na dužnost koju je uspješno obnašao nakon ostavke Igora Tudora.

Tada je u tri utakmice, protiv Slaven Belupa u prvenstvu i dvije protiv Vinogradara u Kupu, ostvario stopostotni učinak, ali je unatoč tome smijenjen i na njegovo mjesto postavljen je veteran Stanko Poklepović, kojeg je nakon serije neuspjeha zamijenio Goran Vučević. Nakon njegove ostavke Hari Vukas ponovo će preuzeti momčad koju bi trebao voditi do kraja ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovih dana vlada prava histerija u medijima. Imamo rezultatsku krizu, ali podsjetit ću na 2012. i ušli smo u Europu preko Kupa. Ovaj put teži protivnici, ali ostaje još mogućnost za ući u Europu. Ja sam najodgovorniji i moj mandat je na raspolaganju. Ali izbori su uskoro i glupo je ostaviti klub u vakumu", rekao je Brbić na konferenciji za novinare.

"Nedopustivo da čovjek koji radi svoj posao mora se bojati. Radio je dobro i odgovorno, nije fer da ga se proziva", osvrnuo se Brbić na prijetnje Vučeviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću pričati o prošlosti. Dobio sam odgovornost i čast voditi Hajduk. Nije bajna situacija, ali imam vjere u sebe i ove momke", optimističan je Vukas.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo