Novi sponzorski ugovor / Hajduk bogatiji za milijun eura

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

"Pored primarnog dijela sponzorskog ugovora, Hajduk će dugoročno imati još veću financijsku korist. Tvrtka Tommy se u proteklo vrijeme profilirala u jedan od najvećih trgovačkih lanaca. Sve naše nove proizvode koje smo plasirali na tržište gurnut ćemo u njihove distribucijske kanale", dodao je direktor marketinga Aljoša Bašić.

13.8.2013.
11:52
Tino Juric/PIXSELL
VOYO logo

SPLIT - Čelnici splitskog Hajduka i tvrtke Tommy danas su sklopili ugovor po kojem će ta tvrtka u iduće dvije godine sponzorirati splitsku momčad s jedan milijun eura.

Ovaj su sponzorski ugovor u sjedištu Hajduka na Poljudu potpisali predsjednik Uprave kluba MarinBrbić i zamjenik predsjednika Nadzornog odbora tvrtke Tommy ZoranMamić.

Brbić i Mamić su nakon potpisivanja ugovora rekli da se nadaju da će međusobna suradnja trajati i dulje od dvije godine nakon što istekne danas potpisani ugovor prema kojem će Hajdukovi igrači na dresovima nositi natpis "Tommy", dok će ta će tvrtka u dvogodišnjem razdoblju sponzorirati Hajduk s milijun eura.

"Ovo je za Hajduk iznimno važan trenutak jer smo nakon četverogodišnjeg sponzorstva Ine dobili novog glavnog sponzora tvrtku Tommy i smatram da je ovo bratimljenje Hajduka i tvrtke Tommy prirodno jer smo svi iz Dalmacije", izjavio je Brbić.

Zoran Mamić je istaknuo kako je danas potpisani sponzorski ugovor i "jedan vid pomoći Hajduku".

Vlasnik tvrtke Tommy Tomislav Mamić zbog zauzetosti profesionalnim obvezama nije bio u mogućnosti doći na današnju svečanost potpisivanja sponzorskog ugovora s Hajdukom pa je ugovor potpisao njegov sin Zoran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo