LUDILO NA PRESICI / Gubitnik Chisora napao bivšeg prvaka Hayea

Image
Foto: PIXSELL

Cijeli meč za WBC titulu, koju je obranio Kličko, zasjenila je tučnjava između poraženog Derecka Chisore i britanskog "teškaša" Davida Hayea (sukomentatora) na presici poslije borbe.

19.2.2012.
13:25
PIXSELL
VOYO logo

Nakon pobjede Vitalija Klička u borbi za titulu po WBC kategoriji, poraženi izazivač Dereck Chisora nasrnuo je na sunarodnjaka Davida Hayea.

Cijeli meč za WBC titulu zasjenila je tuča između Chisore i britanskog "teškaša" Davida Hayea, koji je kao sukomentator pratio meč, na konferenciji za novinare organiziranoj poslije borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Haye je ometao konferenciju te se ubacivao u riječ poraženom Britancu Chisori, a poslije kratkog rječkanja, došlo je do tučnjave. Što se točno dogodilo, pogledajte u videu.

Zbog svega je Chisora suočen s optužbom za nanošenje tjelesnih ozljeda Hayeovom menadžeru Adamu Boothu u incidentu koji se dogodio na konferenciji za novinare nakon meča, objavila je njemačka policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Vitalija Klička poraženi britanski boksač se na konferenciji za novinare sukobio s kolegom i sunarodnjakom Hayeom, koji je bio u funkciji stručnog komentatora, te mu zaprijetio da će ga "upucati i spaliti", a na koncu je najdeblji kraj izvukao Booth koji je zadobio ozljede lica.

Glasnogovornik bavarske policije Gottfried Schlicht izjavio je kako je Chisora bio priveden i saslušan u zračnoj luci zbog spomenutog incidenta, ali je potom i pušten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policija je pokrenula postupak protiv Chisore zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, ali to nije razlog da ga zadržimo u zatvoru", rekao je Schlicht.

Policija je pokušala privesti i Hayea, ali ga nije uspjela locirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo