TITULA JE SVE DALJE / Guardiolin stav zasigurno će naljutiti Mourinha

Image

Trener Real Madrida Jose Mourinho neće ostati ravnodušan na izjave Barcinog stručnjaka nakon derbija u kojem su Katalonci deklasirali Valenciju.

20.2.2012.
15:13
VOYO logo

Nogometaši Barcelone uvjerljivo su slavili u derbiju španjolskog prvenstva protiv Valencije. Na krilima LionelaMessija Katalonci su upisali nova tri boda i tako smanjili zaostatak za vodećim Realom na još uvijek velikih deset bodova.

"S obzirom na prezentacije ove sezone ne mislim da smo zaslužili biti u takvom minusu. Mnoge loše stvari koje su nam se događale rezultirale su ovakvim stanjem na ljestvici. Bit će teško nadoknaditi ovaj zaostatak", rekao je nakon derbija trener Barcelone PepGuardiola, ali je pokušao potaknuti svoje momke da daju sve od sebe u nastavku Primere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smijemo se predati. Ostalo je još tri mjeseca natjecanja i moramo nastaviti igrati kao večeras", kaže Guardiola koji ništa ne zamjera svojim nogometašima.

"U sportu testirate samoga sebe iz dana u dan. Teško da za to možete naći bolji primjer od ove momčadi", uvjeren je strateg Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo