NAJGLEDANIJI FORMAT DANA / Gotovo 600.000 gledatelja uz Klička!

Image

Gotovo 600 tisuća gledatelja bilo je uz RTL Televiziju i komentatore Ninu Štambuka te Filipa Brkića i stručnog sukomentatora, Željka Mavrovića! Boksački spektakl iz König-Pilsener Arene između svjetskog prvaka Vladimira Klička i izazivača Alexa Leapaia bila je najgledaniji program protekle subote na svim nacionalnim televizijskim kanalima!

28.4.2014.
13:15
VOYO logo

Subotnji boksački spektakl između neprikosnovenog šampiona i svjetskog prvaka VladimiraKlička i izazivača AlexaLeapaia, prvi u nizu koji je ekskluzivno prenosila RTL Televizija, bio je najgledaniji format dana na svim nacionalnim televizijama!

Uz uvodnu priču o boksačkom velikanu Kličku i njegovom izazivaču  iz Australije Leapaiu, te komentare NineŠtambuka, FilipaBrkića i stručnog sukomentatora, hrvatske boksačke legende – ŽeljkaMavrovića, koji je svoje iskustvo iz ringa, taktiku boraca te filozofiju boksa nastojao svima približiti, gledatelji RTL-a mogli su uživati u najvećoj boksačkoj priredbi ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentatori RTL-a bili su smješteni u neposrednoj blizini boksačkog ringa, otkud su gledateljima pokušavali dočarati velebnu atmosferu u dvorani.

Iznimno napeta borba za titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji ostvarila je gledanost od 14,31% i udio u gledanosti od 44,83% u ukupnoj populaciji – 600 tisuća gledatelja te je večeri pratilo boksački meč Kličko – Leapai. Očekivano, muška populacija gledatelja između 35-49 godina najviše je uživala u napetoj borbi, s udjelom gledanosti od 57,16%. Boksački spektakl ujedno je bio i najgledaniji program prikazan na RTL-u tijekom vikenda!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve borbe Vladimira Klička hrvatski gledatelji mogu očekivati ekskluzivno na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo