GORAN IVANIŠEVIĆ OTKRIO KOME ĆE POSVETITI ULAZAK U KUĆU SLAVNIH: / 'Ponosna je na mene tamo gore i gledat će me...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Roditelji su najzaslužniji, odrekli su se karijera kako bih ja uspio i sigurno će doći na red kad ću držati govor. Posvetit ću ga i sestri, koja je ponosna na mene tamo gore i gledat će me...'.

28.1.2020.
20:50
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Javio mi je Todd Martin (bivši tenisač, nap. a.), a ja sam prvo javio ženi. Nismo smjeli nikome govoriti prije objave i nije bilo lako čuvati takvu tajnu. Rekao sam i svom timu dok smo bili na pripremama u Dubaiju. A sad nakon što je objavljeno, dobivam čestitke sa svih strana, kazao je Goran Ivanišević (48) za Novu TV, komentirajući vijest da je uvršten u Hall of Fame.

Goran se zahvalio svim glasačima, a posebno navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uveli su prije dvije godine da se zbrajaju i glasovi navijača, a po njima sam i lani bio u vrhu. Eto, sad sam i ja s genijalcima, velikim imenima", kazao je.

Image
BRAVO MAJSTORE, ZASLUŽIO SI: /

Goran Ivanišević postaje prvi Hrvat u Kući slavnih

Image
BRAVO MAJSTORE, ZASLUŽIO SI: /

Goran Ivanišević postaje prvi Hrvat u Kući slavnih

Na pozornicu će u srpnju izaći s Conchitom Martinez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam mogao dobiti bolju partnericu za ulazak u Hall of Fame! Nadam se da će govor biti po mome, opušten. Naravno da ću zaboraviti ono što pripremim, pa ću nešto dodati... Todd mi je rekao da govor traje pet do sedam minuta", rekao je.

Na pitanje kome će posvetiti ovo, rekao je: 'Roditelji su najzaslužniji, odrekli su se karijera kako bih ja uspio i sigurno će doći na red kad ću držati govor. Posvetit ću ga i sestri, koja je ponosna na mene tamo gore i gledat će me...'. Goranova sestra Srđana (53) umrla je prošle godine nakon teške bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitali su ga i što mu je na ovo priznanje rekao njegov učenik Novak Đoković?

"Bilo mu je drago, pitao me kako da me oslovljava, gospodine članu ili nekako tako... Doći će i on na red. Ja sam prvi s ovih prostora, a on će još puno toga ostvariti pa onda doći na red. Ja ću ga čekati...", rekao je Ivanišević za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo