POVRATAK NAKON TRI GODINE / Goluža pozvao Sulića u reprezentaciju

Image

Istovremeno, na popisu za dvije kvalifikacijske utakmice za Euro s Rumunjskom i Litvom nisu pozvani Metličić, Losert i Špoljarić.

12.10.2010.
17:53
VOYO logo

Novi izbornik hrvatskih rukometaša Slavko Goluža objavio je danas popis reprezentativaca za dva kvalifikacijska dvoboja za Europsko prvenstvo s Rumunjskom i Litvom, a najveća novost je pozivanje kružnog napadača Renata Sulića, koji se vraća u reprezentaciju nakon tri godine izbivanja.

Sulić je pozvan, ali nisu Pero Metličić, Venio Losert i Denis Špoljarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sulića sam pozvao jer igra odlično u svom klubu, a najvažnije od svega jest da želi igrati za reprezentaciju. Što se tiče nepozivanja Loserta, Metličića i Špoljarića, ja kao izbornik moram razmišljati o budućnosti reprezentacije i narednim utakmicama", kazao je Goluža.

Hrvatski rukometaši u kvalifikacijama za EP 28. listopada u Karlovcu igraju s Rumunjskom, a tri dana očekuju ih dvoboj u gostima s Litvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Golužinom popisu su Alilović, Šego, Somić, Štrlek, Vukić, Ninčević, Čupić, Zrnić, Horvat, Vori, Marić, Sulić, Buntić, Kopljar, Balić, Duvnjak, Vuković, J. Valčić, T. Valčić, Lacković, Gojun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo