MAJSTORIJA NA TRIBINAMA / Gledatelj zgrabio loptu dok je pričao na mobitel

Nije mu palo na pamet prekinuti telefonsku seansu tako da je mobitel cijelo vrijeme držao u lijevoj ruci. Desnicom je skinuo kapu i zgrabio lopticu za uspomenu.

18.8.2010.
13:37
VOYO logo

Sjećate se papka koji se, tobože zaslijepljen reflektorima izmaknuo i pustio da mu bejzbolska loptica zvizne curu u podlakticu? Najnovija informacija je da je uvrijeđena djevojka prekinula s njim.

Taj ljubavni brodolom dogodio se nakon promašaja jednog od igrača Houston Astrosa, a u utorak je još jedan nespretnjaković iz istog kluba gledateljima priuštio novi zabavni trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grozno udarena loptica ovoga je puta prema gledalištu išla polagano, tako da je veći broj ljudi imao vremena skinuti kape kako bi njima pokušao uhvatiti lopticu za uspomenu.

Najboljim se hvatačem pokazao frajer koji za tekmu i nije bio posebno zainteresiran, već je čitavo vrijeme pričao s nekim na mobitel. No, instinktivno se ustao, skinuo kapu i dok je lijevom rukom držao mobitel i nastavio pričati, desnicom je bez većih problema uspio zgrabiti lopticu i u vitrini sada ima novi suvenir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka genijalnog hvatanja u videoprilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo