skok u nogometne vode / Glazbena diva Rihanna želi kupiti premijerligaški klub

Image
Foto: Dennis Van Tine/DPA/PIXSELL

Popularna pjevačica Rihanna vrlo je ozbiljna u namjeri da kupi klub iz engleske Premijer lige. O toj je temi navodno već i popričala s Chelsejevom legendom Didiergom Drogbom, koji je bliski prijatelj pjevačice.

6.8.2014.
14:11
Dennis Van Tine/DPA/PIXSELL
VOYO logo

26-godišnja glazbena diva Rihanna ozbiljno razmišlja o tome da u svojoj rodnoj zemlji Barbadosu utemelji sportsku akademiju, a zatim i postane predsjednica ili vlasnica nekog engleskog premijerligaša, o čemu je već navodno popričala s prijateljem i igračem Chelseja DidieromDrogbom.

Izvor blizak pjevačici tvrdi: ''Isprva smo mislili da je Rihanna u prolaznoj nogometnoj euforiji, jer je tu ideju iznijela za vrijeme Svjetskog prvenstva, no sada smo već shvatili da ona ima ozbiljnu namjeru biti poslovno upletena u svijet nogometa.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rihanna je ranije izjavila kako je vatrena navijačica Liverpoola, a povezuju je i s preuzimanjem nogometnog kluba u Los Angelesu.

Pjevačica je tijekom lipnja i srpnja bila sveprisutna na SP-u u Brazilu, a u nekoliko je navrata na Instagramu objavljivala fotografije na kojima daje potporu domaćinu, sve do njegove katastrofe u polufinalu protiv Njemačke, kada su izgubili 7-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rihanna nije jedina showbizz ikona koju se povezuje s kupovinom nogometnog kluba u Velikoj Britaniji. Naime, već ranije Snoop Dogg je izjavio kako ja zainteresiran za ulaganje u škotskog prvaka Celtica, P. Diddy je zainteresiran za Crystal Palace jer mu se sviđa ime kluba, glumac TomHanks veliki je obožavatelj Aston Ville, a njegov kolega Sylvester Stallone nekoliko je puta bio na utakmicama Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo